Skip to main content

Grondwerk

Goede voorbereiding is het halve werk! Iets wat zeer van toepassing is op grondwerk. Een belangrijk onderdeel van infrastructurele werkzaamheden is een stabiele ondergrond. Vaak is de afgeleverde grond bij oplevering niet meer zichtbaar, maar vormt wel de basis van het kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Grondwerk uitgevoerd door aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Grondwerk als basisonderdeel

Grondwerk is een basisonderdeel van onze methodiek van integraal werken. Hiermee wordt de kwaliteit van een stabiele ondergrond beter geborgd, zodat hogere onderhoudskosten en extra overlast in de onderhoudsfase wordt vermeden. Lindeloof beschouwt grondwerk als een belangrijk onderdeel in het integraal proces van initiatie tot beheer & onderhoud op lange termijn. Omgevingsmanagement is een belangrijk onderdeel hiervan, zie ook integraal ontzorgen.

Allround

Als allround aannemer heeft Lindeloof heeft jarenlang ervaring met infrastructureel werken in diverse grondsoorten. Naast infrastructurele werken is Lindeloof gespecialiseerd in cultuurtechnisch grondwerk. Lindeloof levert een gepaste oplossingen voor eenvoudige of complexe projecten. Een voorbeeldproject is De nieuwe Vesting in Hellevoetsluis.

Bent u benieuwd wat Lindeloof voor u kunt betekenen op de industrie? Bezoek dan de website van ons zusterbedrijf Lindeloof Services

Grondwerk projecten

Kortevliet Dirksland

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer